Overzicht

Aluminium vliesgevels: de ultieme oplossing voor creatieve architecten en ontwerpers

Vliesgevels in uiteenlopende vormen, soorten, uitvoeringen en afmetingen vormen de basis van de gebouwschil. De energiebesparende aluminium vliesgevels van Schüco laten u vrij de meest uiteenlopende vliesgevels te ontwerpen, compleet naar eigen idee en ontwerp. Deze (modulaire) vlies-gevelsystemen genieten onze voorkeur vanwege de bijzonder goede thermische isolatie-eigenschappen. Zij hebben zich in de praktijk bewezen in zowel de nieuwbouw als renovatie. Daarnaast voldoen ze aan de hoogste normen voor wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid.

De standaard vliesgevels FW 50+ en FW 60+ kunnen perfect met andere Schüco vliesgevelsystemen worden gecombineerd en bieden veel ruimte voor creativiteit. Het meest toegepaste vliesgevelsysteem is de FW 50+; een multi-systeem met een aanzichtbreedte van 50 mm. De vliesgevels kunnen ook met alle aluminium raam- en deurprofielen worden gecombineerd. Elementengevels maken een hoge mate van prefabricatie van alle afzonderlijke elementen  mogelijk. Deze worden  op de bouw eenvoudig, snel en gecontroleerd in elkaar geschoven. Dit reduceert de montagetijd aanzienlijk.

Heeft u een project waarin aluminium vliesgevels zijn opgenomen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Klik hier om onze Entropal brochure te downloaden.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin