Overzicht

Aluminium schuifpuien en vouwschuifdeursystemen: comfortabel en energie-efficiënt

Schuifpuien zijn populair in de woningbouw. Met onze aluminium schuifpuien en vouwwanden vergroot u uw leefruimte. De systemen creëren ruimte en licht, transparant uitzicht naar buiten en maken uw woning compleet. De vouw- en schuifsystemen blinken uit door hun langdurige comfort en eenvoudige bediening.

Ook voor de utiliteitsbouw bieden wij passende oplossingen in de vorm van schuif- en vouwdeuren. De systemen zijn ook verkrijgbaar met een vlakke drempel voor bijvoorbeeld winkelcentra. Wij bieden u een ruime keuze aan kleuren, met indien gewenst een andere kleur binnen en buiten. De elementen zijn naar keuze naar rechts, links, naar binnen of naar buiten vouwbaar. Bij Entropal zijn verschillende varianten mogelijk. Geïsoleerd of ongeïsoleerd? Onze systemen zijn naar wens samen te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren.

Aluminium schuifpui Entropal  Aluminium schuifpui Entropal2  Aluminium schuifpui Entropal4

Aluminium schuifpui

Bij Entropal maken wij veelal gebruik van de Schüco systemen ASS 70.HI. Deze systemen maken het mogelijk om grote schuifelementen met maximale transparantie toe te passen. Het panorama design wordt gekenmerkt door minimale profielaanzichten en ingebouwde verzonken kaders. De slanke profielaanzichten zijn architecten en aannemers een lust voor het oog. De automatische aandrijvings- en sluittechniek is in het profiel geïntegreerd en biedt maximaal bedieningsgemak. Bent u op zoek naar details van het aluminium schuifsysteem? Neem contact met ons op.

Aluminium vouwschuifdeursysteem

Het Schüco vouwschuifdeursysteem ASS 70 FD is een thermisch geïsoleerde constructie, die door diverse types en een perfecte afdichting overtuigt. Verschillende eisen kunnen zo worden voldaan. Een optionele vlakke drempel maakt barrierevrije toegang mogelijk.

Heeft u een project waarin aluminium schuifdeuren en/of vouwdeurschuifsystemen zijn opgenomen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Klik hier om onze Entropal brochure te downloaden.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin