Streekwinkel Prince Heerlijk

Streekwinkel Prince Heerlijk
images/projecten/275/prince-heerlijk-1.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-10.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-11.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-12.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-13.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-2.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-3.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-4.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-5.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-6.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-7.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-8.jpg
images/projecten/275/prince-heerlijk-9.jpg
Omschrijving:

In Erichem is streekwinkel met zomerterras 'Prince Heerlijk' gerealiseerd. Wij hebben de raam- en deurkozijnen hiervoor ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. De streekwinkel ligt aan het nieuwe klompenpad van Erichem.

Eigenaresse Dianne de Ruiter is tevreden. “Op het terras kunnen de wandelaars in alle rust genieten van heerlijke warme en koude dranken waarbij we gebakjes van eigen teelt kunnen serveren. Onze vader Johan heeft namelijk een appel- en perenboomgaard. Ook is het mogelijk om verschillende lunchgerechten te nuttigen. Hierbij moet u denken aan eigen gemaakte soep, verschillende luxe broodjes en boerentosti's,” aldus zus Joanne. “Voor de mensen die enkel even willen uitrusten en genieten van de omgeving, is er keuze uit verschillende borrelplankjes waar een bijpassende fruitsecco wordt geserveerd. Voor in de warme zomermaanden hebben we tevens het allerlekkerste appel- en peren ijs samengesteld. In de streekwinkel zijn uiteraard de producten die we zelf telen te koop. Ook verkopen we diverse aanverwante (fruit)producten, bijna allemaal afkomstig uit de Betuwe, en unieke geschenkpakketten, groentes, boerenkaas en eieren van onze eigen kippen.”

Duurzame bouw
Ons zusterbedrijf Bouwbedrijf J.C. van Kessel, bekend van de vele bouwwerkzaamheden in de wereld van fruitteelt, realiseerde de bouw van de streekwinkel. Directeur Adrie van Kessel: “Bij het ontwerp heeft  ons architectenbureau Van Kessel Architectuur rekening gehouden met de landschappelijke inpassing van de nieuwbouw. Een thema wat steeds belangrijker wordt. Voor de kozijnen is gekozen voor de aluminium producten van Entropal Aluminumbouwers uit Geldermalsen. Een duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Op het dak zijn zonnepanelen van Solar Comfort geplaatst. Ook een lokaal bedrijf uit Geldermalsen dat uitstekende kwaliteit biedt.”

Deze  drie bedrijven horen net als ons bij de J.C. van Kessel Groep. De manier van samenwerken, van ontwerp tot bouw en zonnepanelen levert prachtige projecten op. Het grote voordeel is dat de klant volledig ontzorgd wordt.

Details
Status
Gereed
Oplevering
Maart 2015
Adres
Luttervelt 30a
Postcode
4117 GV
Plaats
Erichem
Categorie├źn
Winkels

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin