Appartementen Den Haag

Appartementen Den Haag
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-01.jpg
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-02.jpg
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-03.jpg
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-04.jpg
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-05.jpg
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-06.jpg
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-07.jpg
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-08.jpg
images/projecten/Laak33/Laak-33---Entropal-09.jpg
Omschrijving:

Laak33 BV heeft Entropal opdracht gegeven voor de productie en montage van de aluminium raamprofielen en vliesgevels voor het prestigieuze project Laakhaven West in Den Haag. Het betreft het realisatie van een bedrijfsruimte van ca 900m² en 20 koopappartementen met bijhorende parkeerplaatsen.

Modern en luxe wonen in Laak
Laakhaven West is alles behalve een standaardbuurt. Het bedrijventerrein achter station Hollands Spoor was tientallen jaren het toneel van industrie, slagerijen, verfmakerijen en binnenhavens. De komende jaren verandert het steeds meer in een eigentijdse wijk waar alle aspecten van het leven gecombineerd worden: wonen, werken, ondernemen, winkelen, studeren en sporten.  

Moderne en elegante uitstraling met aluminium profielen
Uitgangspunt van architect Fevzi Köstüre was om een tijdloos gebouw te ontwerpen dat door voorbijgangers vanzelf wordt onthouden, waar bewoners trots op zijn en waar ze met plezier wonen. Aan de buitenkant van Laak33 is dat in de eerste plaats bereikt door de glazen erker, een uitbouw aan twee van de twintig woningen die de gevel een extra dimensie geeft. In de tweede plaats door de bijzonder luxe afwerking. Een deel van de gevels heeft een aluminium bekleding, wat zorgt voor een statige en elegante uitstraling. Ook de kozijnen zijn van sterk corrosiebestendig aluminium. De glazen balustrades van de Franse balkons worden bevestigd met een nieuw, chique klemsysteem. De Franse balkons zijn tevens op maat gemaakt door Entropal, uitgevoerd in RVS materiaal. 

Voor de aluminium kozijnen heeft Entropal gekozen voor een systeem van de Duitse firma Schüco, type AWS 70.HI. Dit is een optimaal isolerend aluminium raamsysteem. Hierbij hebben we extra geluidswerende beglazing toegepast waardoor een bijzonder hoge geluidswering tot 46 dB wordt bereikt. Dit was één van de aanvullende eisen van de opdrachtgever. Een deel van de gevel van Laak33 bestaat uit een aluminium vliesgevelsysteem. Type FW50+, eveneens van Schüco, is door Entropal toegepast. Dit vliesgevelsysteem behoort tot de meest toegepaste aluminium gevelsystemen in Europa. Neemt u voor nadere informatie over beide aluminium systemen contact met ons op.

Details
Merk- en profielserie
Schüco AWS70hi, ADS65
Specifieke eisen / toepassing
Geluidwerend (extra dik glas)
Geveloppervlakte (m²)
710
Opdrachtgever
Laak33
Architect
Aannemer
Laak33
Status
Gereed
Oplevering
Juni 2016
Adres
Waldorpstraat
Plaats
Den Haag
Categorieën
Woningen, Kantoor- en bedrijfspanden, Winkels

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin