Goed opgeleide en vakbekwame medewerkers zijn voor ons essentieel. Dankzij onze hoog gekwalificeerde medewerkers en een modern, geautomatiseerd machinepark is Entropal KOMO gecertificeerd, attest op basis van BRL2701. Tevens zijn wij aangesloten bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) en zijn we lid van de Koninklijke Metaalunie. Wij volgen de door hun opgestelde kwaliteitseisen. Dat houdt in dat de SKG (Stichting Kwaliteit Gevelelementen) ons product regelmatig controleert. Om de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen zijn onze monteurs VCA-gecertificeerd.

Ons VMRG-certificaat voor 2017 is weer toegekend, VMRG_keurmerk_2017.pdf. Ook hebben we een scherpe focus op duurzaamheid en het recyclen van aluminium, daarom zijn we participant van AluEco.
De stichting AluEco wordt bestuurd door de VMRG, VAS en Schüco. AluEco bevordert duurzaamheid. Zij zorgt in de gevelbouw voor o.a. het beheren van een marktconforme recycleketen. In deze recycleketen wordt hergebruik van aluminium door de aangesloten bedrijven gerealiseerd. Hierdoor wordt een hoogwaardig en duurzaam gebruik van dit metaal gegarandeerd. Daarnaast stimuleert AluEco het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen.

Logo SKG-IKOB-logo GRIJS-middel NIEUW    logo lid KMU PMScs3 grijs        AluEco zw

 

logo vmrg zwart wit Small logo Schueco Logo Element 1 RGB Black png Logo Komo

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin