Slimmer, sneller en beter bouwen

De bouw draait tegenwoordig om samenwerking tussen schakels in de keten. Om hierin optimaal te presteren volgen wij innovaties op de voet. Dit om u nu én in de toekomst kwaliteit te blijven bieden. Wij nemen daarom actief deel aan BIM- en Leanprojecten.

afbeelding BIM SmallWat is BIM?

Dankzij BIM wordt er slimmer gebouwd. Met BIM wordt alle relevante informatie gedurende de hele levenscyclus van een gebouw opgeslagen, gebruikt en beheerd door een digitaal 3D model. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken in ditzelfde model en zien dus van elkaar wat er gebeurt. De informatie is altijd en overal beschikbaar en actueel.

Wat is Lean?

lean 2Met lean bouwen richt je processen en projecten zo in dat er zo min mogelijk verlies is. Denk aan tijdverlies, materiaalverlies, kostenoverschrijding, onbenutte capaciteit etc.  Dankzij goede afspraken, een strakke planning met alle partijen en door onderdelen prefab te produceren zorgen we voor een  verkorting van de bouwtijd, minder kosten en minder fouten. Dit alles werkt direct in uw voordeel.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin