Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

Site entropalHet is zover. Na maanden van voorbereidingen en vele uurtjes hard werken kunnen wij u met trots onze nieuwe website laten zien! De nieuwe site is te bekijken via www.entropal.nl. Vanzelfsprekend is de website volledig responsive. Dat wil zeggen dat deze geoptimaliseerd is voor pc’s, tablets en smartphones.

“De nieuwe website van Entropal heeft een compleet nieuwe vormgeving gekregen. Via onze site willen we onze (toekomstige) klanten van informatie voorzien en onze gerealiseerde projecten presenteren aan de hand van veel sprekende foto’s,” aldus marketeer Renny Vos. “De site biedt een duidelijk overzicht van de projecten waarbij men snel kan kiezen uit bepaalde categorieën; bijvoorbeeld woningen, kantoren, scholen, winkels en renovatie. Daarnaast is onze nieuwspagina zeer actueel. Wekelijk kun je hier de status van de huidige bouwprojecten volgen.”

“Buro26 uit Almkerk heeft voor de ontwikkeling van de nieuwe site gezorgd. Sterker nog, ze hebben de websites van alle bedrijven in onze J.C. van Kessel Groep vernieuwd. Voor onze zeven bedrijven wilden we bij één partij terecht. Het fijne is dat ze bij Buro26 echt meedenken en goed advies kunnen geven, zowel over het ontwerp als de technische invulling.”

Jostein Kiezebrink van Buro26 over de vernieuwde sites:Voor de J.C. van Kessel Groep hebben we een gedeeld platform ontwikkeld. Meerdere websites binnen de groep maken gebruik van centraal geplaatste bestanden. Hiermee winnen we veel aan efficiëntie omdat wijzigingen maar op één plek doorgevoerd hoeven worden voor alle websites. Bij het ontwikkelen stond gebruikerservaring voor bezoekers voorop. Grafisch bieden we binnen het stramien de mogelijkheid om individuele vormgeving toe te passen zodat elk bedrijf binnen de groep toch een eigen gezicht heeft. De inzet van een modern CMS (beheersysteem) maakt het helemaal af. Een mooie opdracht voor mooie bedrijven!"

Wij nodigen u uit om door onze vernieuwde site te klikken en te scrollen. We horen graag wat u ervan vindt.

Over de J.C. van Kessel Groep

De J.C. van Kessel Groep is al meer dan veertig jaar een begrip in Rivierenland. De organisatie is in die tijd uitgegroeid tot een moderne en bloeiende onderneming.

Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel en het architectenbureau Van Kessel Architectuur en Projectmanagement zijn wellicht de meest bekende bedrijven in de groep. Daarnaast zijn er ook nog Entropal Aluminiumbouwers, een aluminium ramen- en deurenfabriek, een (project)ontwikkelingsbedrijf Atriment, een bedrijf in zonnepanelen Solar Comfort, een fruitteelt- en handelsbedrijf Almakúti en een vastgoedbedrijf J.C. van Kessel Vastgoed met een eigen vastgoedportefeuille alsmede het beheer voor derden. Ondernemen met visie staat voorop bij de J.C. van Kessel Groep: bij elke ontwikkeling telt de kwaliteit van de samenleving in volle breedte mee. Op deze manier wil het bedrijf maatschappelijk verantwoord bijdragen aan wonen, werken en welzijn in Rivierenland. www.jcvankesselgroep.nl

Over Buro26

Buro26 is een klein fullservice-internetbureau, waar enthousiaste vakmensen werken. We maken websites, webshops, portals en apps. We houden van een duidelijke navigatiestructuur, mooi design en sterke techniek. We trekken alle laden open om hierin de ideale combinatie te vinden. Gebruiksvriendelijkheid staat daarbij voorop. Buro26 vindt een optimale oplossing voor al je vragen. www.buro26.nl

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin