Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

Ook dit jaar hebben wij ons VMRG-keurmerk weten te verlengen en hebben we onze certificering ontvangen.

logo vmrg zwart wit Small

De VMRG heeft al jaren zeer bijzondere aandacht voor kwaliteitsbeheersing en kwaliteitsbevordering. Bedrijven met een gecertificeerd keurmerk leveren gegarandeerd kwaliteit. Hierop worden de leveranciers gecontroleerd door het onafhankelijke keuringsinstituut SKG.

Een goedgekeurd bedrijf is herkenbaar aan het VMRG-Keurmerk logo. Het VMRG-Keurmerk geeft aan dat u met deskundigheid te maken heeft op het gebied van de metalen gevelbouw. Het VMRG-bedrijf levert kwaliteit en is in staat om te voldoen aan alle wettelijk geldende normen en voorschriften, die beschreven staan in de VMRG-Kwaliteitseisen en Adviezen.

Tevens hebben we dit jaar het Alu-Eco certificaat ontvangen. De stichting AluEco bevordert duurzaamheid. Zij zorgt in de gevelbouw voor o.a. het beheren van een marktconforme recycleketen. In deze recycleketen wordt hergebruik van aluminium door de aangesloten bedrijven gerealiseerd. Hierdoor wordt een hoogwaardig en duurzaam gebruik van dit metaal gegarandeerd. Daarnaast stimuleert AluEco het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen.

AluEco certificaat 2016 VMRG certificaat 2016

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin