Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht
Socialmedia afbeelding vacature entropal3
  
Entropal is op zoek naar een productiemedewerker. Heb jij een positieve en slagvaardige instelling en heb je ervaring met het verwerken van aluminium elementen? Dan zijn we op zoek naar jou!
 
Functieomschrijving
Als productiemedewerker verwerk je in de fabriek aluminium profielen tot ramen, deuren en/of gevels. De werkzaamheden variëren van zagen, frezen en bewerken van profielen tot het samenstellen van ramen/deuren en het afmonteren van hang -en sluitwerk. Wij werken in teamverband in een prettige omgeving. 
 
Profiel
- Ervaring in het vervaardigen van aluminium elementen
- Ervaring in metaalbewerking
- Tekening en/of specificaties kunnen lezen
- Werken volgens de veiligheidsnormen
- Functioneren in teamverband
- Flexibel kunnen werken
 
Geboden 
- Uitstekend salaris
- Uitzicht op een vaste fulltime baan
- Prettige werksfeer 
 
Entropal Aluminiumbouwers
Entropal ontwerpt en realiseert maatwerk aluminium dak - en gevel oplossingen. Aannemers en andere opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor complete gevelpuien, ramen en deuren voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Wij ontzorgen, zijn flexibel en met onze veelzijdige kennis bieden we innovatieve oplossingen van engineerin tot productie. 
 
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Wij horen graag van je. Mail je CV mét motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. T. Tuitman. 

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin