Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

“Er is momenteel veel te doen rond verduurzaming in de bouw”, vertelt Van Kessel.

 

in2maasenwaal interview 2Het blad In 2 Maas en Waal heeft een interview met onze directeur Adrie van Kessel geplaatst.

Opschalen naar nieuwe normen

In de vorige uitgaven heeft u al kennis gemaakt met de J.C. Van Kessel Groep. Het bedrijf uit Geldermalsen omvat een grote diversiteit aan bouwgerelateerde ondernemingen en wordt geleid door directeur Adrie van Kessel. In deze laatste editie van 2014 gaat Van Kessel dieper in op de groeiende vraag naar aluminium producten, die worden gebruikt bij herbestemming en verduurzaming van bouwobjecten. Voor zijn dochteronderneming Entropal Aluminiumbouwers breken er uitdagende tijden aan met veel kansen.

Renovatie en verduurzaming

“Er is momenteel veel te doen rond verduurzaming in de bouw”, vertelt Van Kessel. “Dat komt niet alleen doordat we in deze moderne tijd duurzamer bouwen, maar ook doordat bestaande gebouwen door leegstand andere functies krijgen. Afbreken gebeurt niet meer zomaar, er komt een nadruk te liggen op het ‘omkatten’ van bestaande panden. Op het gebied van vastgoedrenovatie krijgen we dan ook veel aanvragen.”

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin