Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

In opdracht van Stena Realty is Ouwehand Bouw Plus BV begonnen aan de renovatie van een kantoorgebouw in Rotterdam.  Momenteel wordt het pand aan de K.P. Mandelelaan 120 volledig gemoderniseerd. 

Binnen worden nieuwe toiletgroepen gecreĆ«erd, de verdiepingen gemoderniseerd en krijgt het pand een industriĆ«le look. In de bestaande vliesgevels worden een aantal grote glazen vensters gemaakt en wordt de totale buitengevel voorzien van nieuwe deklijsten wat een heel ander aanzicht zal geven. 

Architectenbureau Van Ouwerkerk Architecten draagt zorg voor de schetsen. Entropal draagt zorg voor de grote ramen in de bestaande vliesgevel en zal alle deklijsten vernieuwen, inclusief de vervanging van brandwerende vliesgevel met de beglazing van drie gevels. De nieuwe entree met automatische schuifdeuren is ondertussen geleverd en gemonteerd (te zien op de derde afbeelding).

vooraanzicht     vooraanzicht

f45faa12 0083 424c 8ade c5c9c58fe050     f45faa12 0083 424c 8ade c5c9c58fe050

 

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin