Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Bijzonder gevelelement met zonnewarmtewerende beglazing.

 

In Geldermalsen heeft bouw- en aannemingsbedrijf J.C. van Kessel onlangs deze prachtige woonboerderij gerealiseerd. Dit project is een mooi voorbeeld van integrale samenwerking tussen de verschillende bedrijven van de J.C. van Kessel Groep. Van Kessel Architectuur heeft voor het ontwerp en de tekeningen gezorgd.

Entropal heeft de aluminium vliesgevels (type Schüco FW 50+) en de aluminium deurprofielen (type Schüco ADS 65) geproduceerd. Resultaat hiervan is het prachtige grote glazen element in de zijgevel dat een gevoel van lucht, licht en ruimte geeft.

Hierbij is COOL-LITE XTREME 60/28 glas toegepast. Dit is een hoogselectieve zonnewarmtewerende beglazing met uitzonderlijk optimale balans tussen licht en zonnewarmte. Dit type glas passen we veelal toe in commerciële en utiliteitsgebouwen, zoals kantoren, scholen, winkels, restaurants, hotels etc. De lichttoetreding van COOL-LITE XTREME 60/28 is met 60% zeer hoog. Het zorgt voor natuurlijk helder daglicht in de woon- en werkomgeving. Daarnaast heeft dit type glas een uitzonderlijke zonnewarmtewering. De zonnefactor weerkaatst met een prestatie van 28% zeer veel zonnewarmte. Hierdoor is het binnenklimaat in de zomer zeer aangenaam.

woonboerderij geldermalsen 4

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin