Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Volgende week woensdag t/m vrijdag is de demoruimte in Geldermalsen geopend. In demoruimte worden ook enkele aluminium oplossingen gepresenteerd, waaronder onze aluminium raam- en deurprofielen en aluminium lamellen / zonwering

 

Aanstaande woensdag t/m vrijdag is er bij Solar Comfort, tevens onderdeel van de J.C. van Kessel Groep open huis in de demoruimte. In het kader van de landelijke Solar Days stelt Solar Comfort de ruimte open voor iedereen die interesse heeft in zonnepanelen, graag wil zien hoe bijvoorbeeld het monitoringssysteem werkt, maar ook het testen van de zonnepanelen komt aan bod. Bekijk hier het programma en de openingstijden.


In de demoruimte zijn ook diverse aluminium oplossingen van Entropal zichtbaar, waaronder aluminium raam- en deurprofielen en aluminium lamellen, welke als zonwering fungeren. Indien u deze oplossingen graag eens vrijblijvend wilt bekijken, bent u volgende week ook van harte welkom in de demoruimte!

Adres demoruimte: de Chamotte 32, Geldermalsen.

 

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin