Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

Vandaag opent Only for Men de deuren van een geheel nieuwe fashion outlet in Lelystad. De winkel, genaamd ‘Het Magazijn’, is de grootste mannenmode outlet van Nederland met een oppervlakte van ruim 1200 vierkante meter. De afgelopen periode heeft ons zusterbedrijf Bouwbedrijf J.C. van Kessel het winkelpand gerenoveerd. Wij hebben voor het ontwerp, de productie en montage gezorgd van de aluminium vliesgevel met automatische schuifdeuren. 

De bijzondere outlet wordt de 13e winkel van Only for Men. De outlet staat pal naast Batavia Stad. Het Magazijn heeft een totaalconcept voor de moderne man. Naast topmerken als Pierre Cardin, Scotch & Soda, Minimum, Blackstone en Giorgio bestaat het aanbod uit meer, véél meer. Mannen kunnen hier altijd terecht voor de beste deals. Elke week zijn er nieuwe, verrassende en zeer scherpe acties.

Gemak en service
Naast een enorm assortiment van topmerken tegen scherpe prijzen, spelen gemak en service ook in deze nieuwe winkel een hoofdrol. Gespecialiseerde modeadviseurs, parkeren voor de deur, een atelier waar alles vermaakt kan worden én een sterke prijs-kwaliteitverhouding staan centraal. Nieuw in Het Magazijn is de Kantine: genieten van de lekkerste koffie, heerlijke snacks en de beste voetbalwedstrijden. Dit is de perfecte plek om als man tot rust te komen tussen het shopgeweld in Batavia Stad. Nieuwsgierig? Kom dan op donderdag 21 april naar de opening van Het Magazijn en laat u verrassen! In de openingsweek worden er prachtige fashion cadeaus weggegeven door middel van spectaculaire loterijen.

Only For Men Lelystad - Het Magazijn - Links voor de verbouwing. Rechts foto, vandaag tijdens de opening.

OFM Lelystad Het Magazijn OFM Lelystad opening Small

 

Onze aluminium vliesgevel met automatische schuifdeur

OFM Lelystad klaar 12 Small OFM Lelystad klaar Small

OFM Lelystad vliesgevel 1 Small kopie

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin