Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Vandaag heeft Van Kessel Architectuur de geheel vernieuwde website gelanceerd.

 

Website Van Kessel Architectuur SmallVandaag heeft Van Kessel Architectuur en Projectmanagement bv de geheel vernieuwde website gelanceerd. Met deze website hopen zij je nog beter van dienst te zijn. Je kunt de vernieuwde site bekijken op www.vankessel.info. Van Kessel Architectuur behoort net als ons tot de J.C. van Kessel Groep.

Moderne invulling
“De techniek en informatievoorziening op de oude website was niet meer actueel. De invulling paste niet meer bij deze snelle tijd van visuals en minder tekst” geeft directeur Adrie van Kessel aan. “Op de nieuwe website zijn de gerealiseerde projecten mooi in beeld gebracht door middel van foto’s.” Uiteraard is social media volop geïntegreerd in de website. Artikelen en projecten kun je ‘liken’ of ‘sharen’ en je kunt het bedrijf volgen op Facebook en Twitter.

Projecten op de voet te volgen
Via de nieuwspagina kun je de lopende projecten te volgen. Een goed voorbeeld hiervan is Zorglandgoed Bloemfonteijn in Varik. Bezoekers kunnen dit project op de voet te volgen en zien het wekelijks meer vorm krijgen. Het slaan van de eerste paal, het leggen van de fundering en de leidingen, de eerste steen, het hoogste punt en het leggen van de dakplaten, we brengen alles in beeld. We bieden geïnteresseerden echt een kijkje in de keuken. Toekomstige bewoners, familie en omwonenden voelen zich daardoor nog meer betrokken bij de ontwikkeling”, laat Adrie weten.

Kracht van samenwerking
De kracht van Van Kessel Architectuur zit hem onder andere in de groep waartoe zij behoort: de J.C. van Kessel Groep. Hierdoor is het gemakkelijk schakelen met de andere bedrijven waaronder Entropal Aluminiumbouwers en Bouwbedrijf J.C. van Kessel. “Wat de architect in de tekenkamer ontwerpt, werken de tekenaars tot in detail uit. Vervolgens  zien we het steen voor steen gerealiseerd door onze collega’s van de bouw”, aldus Adrie. Dit is helemaal van toepassing op Bloemfonteijn. “Vorig jaar heeft Van Kessel Architectuur het ontwerp en de tekeningen gemaakt. Sinds december is het bouwbedrijf aan het bouwen, en Entropal zorgt voor alle aluminium kozijnen. Omdat we bij alle aspecten betrokken zijn, kunnen we de projecten goed volgen en mooi in beeld te brengen op onze website.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin