Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Kleurrijke aluminium profielen voor 2 schoolgebouwen in Brabant.

 

Entropal heeft voor twee schoolgebouwen in Brabant prachtige, kleurrijke aluminium profielen geproduceerd.

De nieuwe projectfoto's van het Commanderij College in Beek en Donk en schoolgebouw Noorderpoort in Helmond zijn gepubliceerd op onze website en op Architectenweb. Bekijk onder "projecten" de foto's van de aluminium kozijnen.

Klik op de afbeelding voor meer projectfoto's

Noorderpoort

Dit multifunctionele gebouw fungeert als basisschool, kinderdagverblijf, gymzaal, peuterspeelzaal, BSO en kantoor. Het gebouw heeft de bijzondere vorm van een elips en is ontworpen door Frencken Scholl Architecten. De buitenzijde van het gebouw is voorzien van een regelmatig patroon van ramen. Tussen de ramen zijn grote insnijdingen gemaakt waar zich de entrees bevinden. Deze entreeportalen zijn in verschillende kleuren uitgevoerd.

kindcentrum7

Commanderij College

In opdracht van de Gemeente Laarbeek heeft Teeuwisse & Willems Architecten het Commanderij College in Beek en Donk ontworpen. Muller Bouw heeft de school en sporthal gebouwd. Tussen de school en de sporthal is maximale synergie en multifunctionaliteit tot stand gekomen. Entropal heeft de aluminium profielen geproduceerd.

commanderij2

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin