Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

De vliesgevel voor het nieuwe kantoor van Kranendonk in Tiel is vrijwel afgerond. Deze is nu goed te bewonderen. Het ontwerp voor deze opvallende verschijning komt van de hand van Adrie van Kessel van ons zusterbedrijf Van Kessel Architectuur.

Het pand staat op bedrijvenpark Medel op een prominente plek bij de entree van het bedrijvenpark in de representatieve zone. Het kantoor is gevat in een blauw kader met vrijwel gesloten zijgevels met verticaal geplaatste lichtstroken. De voorzijde is een glazen vliesgevel met diepteverschillen. De stalen V-vormige kolommen verwijzen naar het hightech karakter van de firma Kranendonk. Kranendonk opereert op het topniveau van de robottechniek en is continu bezig nieuwe robottoepassingen te ontwerpen.

Ons zusterbedrijf Bouwbedrijf J.C. van Kessel realiseert de bouw van dit nieuwe pand. De productie van de vliesgevel is door ons gerealiseerd.

Kranendonk gevel

Kranendonk 23 06 2016 5

kranendonk

kranendonk 2

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin