Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Turnhal Flik Flak in 's-Hertogenbosch vordert goed.

 

Turnhal Flik Flak in 's-Hertogenbosch is aan het uitbreiden. Aan de pleinzijde wordt een 2 verdiepingen hoge aanbouw geplaatst waarvoor wij de vliesgevel leveren en monteren.
Op dit moment is er alleen nog wat afwerking nodig. Zodra de bouwlift weg is kunnen we de automatische schuifdeuren plaatsen. Ook kunnen we dan bij de laatste kozijnen om het glas te zetten.

Door de uitbreiding groeit het complex met ongeveer 1.500 vierkante meter tot 12.000 vierkante meter. Er komt onder meer een biomedische fitnessruimte, het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en studeer- en ontspanningsruimten voor topsporters en studenten van het Koning Willem I College. Verder komen er 3 sportruimtes naasty de huidige 10 sportruimtes en wordt de sportvloer in de turnhal gekoppeld aan de ontvangstruimten van Flik-Flak (Bron: Brabants Dagblad).

In april 2016 moet het nieuwe pand worden opgeleverd.

IMG 5266 Small

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin