Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Voor KRVE gaan wij de grote vliesgevel met entree alsook alle aluminium raam- en deurkozijnen produceren en monteren.

 

Rotterdam is één van de vier grootste havens ter wereld. Goed voor ruim 400 miljoen ton aan goederenoverslag. De schepen die nodig zijn om deze hoeveelheid goederen te laden en lossen moeten allemaal een plek krijgen om aan te meren. Dat kan aan de kades, palen, steigers en boeien. Dat doet de KRVE, Koninklijke Roeiers Vereniging Eendracht.

Jaren geleden hebben wij al mee mogen werken aan hun pand in Rotterdam. Nu zijn ze uit hun jasje gegroeid en komt er een pand bij. Wij gaan de grote vliesgevel met entree en automatische draaideur alsook alle aluminium raam- en deurkozijnen produceren en monteren. Het gebouw is deels bestemd voor kantoor en deels voor productie. De grote hal, zoals op onderstaande tekening te zien is, is dan ook drie verdiepingen hoog. De ramen zorgen voor voldoende daglicht op de werkvloer.

Naar verwachting gaan we half november monteren in Rotterdam.

krse ontwerp 1

krse ontwerp 2

Wat doen roeiers precies?

Met een vlet, zo heet de werkboot, varen ze naar het betreffende schip toe. Daar aangekomen pakken ze, in samenwerking met de bemanning van het schip, de touwen (trossen of draden) op. Vervolgens varen ze deze naar de kant, waar collega-roeiers zich over de tros ontfermen en vastmaken aan de afmeerconstructie. Dit gebeurt gedeeltelijk met de hand en gedeeltelijk met een winchwagen. Dit is een speciaal door KRVE ontwikkelde wagen met een gemotoriseerde katrol (winch) die de tros binnenhaalt.

Kom regelmatig terug op onze website om de realisatie van projecten te volgen. Klik hier voor meer nieuws.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin