Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Zoekt u een specifieke lichtkoepel voor in een moskee of een andere toepassing?

 

Met regelmaat worden wij bij Entropal benaderd voor het ontwikkelen van bijzondere lichtkoepels bij moskeeën. In het verleden hebben wij diverse koepels mogen maken voor onder andere de moskee in Culemborg en Leerdam. Voor beide moskeeën heeft Entropal de aluminium kozijnprofielen gemaakt, waarbij gebruik is gemaakt van de series AWS 60 en 65 van Schüco. Bij de moskee in Leerdam is zelfs origineel Turks glas toegepast, wat bijdraagt aan een bijzonder effect. Deze moskee bevat een viertal kleine lichtkoepels en één van grotere omvang. De lichtkoepels heeft Entropal gemaakt van het aluminium vliesgevelsysteem van Schüco, type FW50+. Dit is een multi-systeem met een aanzichtbreedte van 50 mm. Het systeem laat u vrij de meest uiteenlopende vliesgevels, zo ook lichtkoepels, te ontwerpen. Uiteraard compleet naar eigen idee of ontwerp.

Bent u ook op zoek naar een specifieke lichtkoepel voor in een moskee of een andere toepassing? Wij kijken graag samen met u naar de meest passende oplossing. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Turkse moskee culemborg
Turkse Moskee in Culemborg

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin