Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Kwalitatief hoogwaardige aluminium serres. Lees meer...

 

 

Comfortabel genieten van de ochtendzon of avondrust in uw eigen tuin? Een serre geeft extra licht en meer wooncomfort en biedt ongekende mogelijkheden voor een nieuwe sfeervolle uitbreiding van uw woning.

producten serres

Bij Entropal maken wij aluminium serres die voldoen aan de zwaarste eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, waaronder aluminium serre-systeem profielen van Schüco. Door de aangebrachte ventilatieopeningen en eventueel een automatische aansturing van ramen en ventilatie, is het klimaatbeheer in de serre optimaal. U bent volledig vrij in het ontwerp, design en invulling van de serre. Of u nu kiest voor dubbele aluminium deuren, schuifpuien of vouwwanden; er is altijd een passende oplossing voor de totale invulling van uw serre. Uiteraard kunnen wij u hierbij ondersteunen.


 

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin