Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Bekijk wat er deze week in onze fabriek gebeurt.

 

Via onderstaande foto's zie je enkele projecten die deze week in onze fabriek geproduceerd worden.

Stern Garage Volendam

Vandaag nog allemaal losse stukjes morgen een vliesgevel bij de Stern garage in Volendam! Het bestaande pand van deze garage krijgt een volledige facelift. Hiervoor leveren en monteren wij alle vliesgevels. Daarmee is het meteen geïsoleerd en heeft het weer een modern uiterlijk. Door de gedeeltelijke beplating tegen de gevel krijgt het geheel ook een chique uitstraling.

stern volendam 1 stern volendam 2

Laak 33 Den Haag

De eerste profielen voor nieuwbouwproject Laak 33 zijn net binnen gekomen. Komende weken gaan we de kozijnen voor dit project produceren. Montage zal naar verwachting in week 22 plaatsvinden. Laak 33 is een kleinschalig complex op een voormalig industrieterrein aan de Waldorpstraat, Den Haag. Het betreft een nieuwbouwproject van Köstüre Design. Naast de 20 koopappartementen met bijhorende parkeerplaatsen wordt er ook een bedrijfsruimte van ca 900m² gebouwd. 
profielen in fabriek laak 33 Laak 33 5 

A. Hak Leidingbouw Assen

De kozijnen voor de nieuwbouw van het kantoor van A. Hak Leidingbouw in Assen staan klaar om volgende week geplaatst te worden.
De vliesgevels zijn begin van deze week al gemonteerd. Bij een vliesgevel wordt eerst de frameconstructie tegen de bouwkundige achterconstructie gemonteerd. Daarna wordt het glas als een glasvlies gemonteerd en afgelijst. Foto's van deze vliesgevel volgens binnenkort.

kozijnen in fabriek A. Hak Assen

Flora Nova Ophemert

De kozijnen voor het nieuwe kantoor van Flora Nova in Ophemert zijn ook gereed en staan klaar voor montage volgende week. Voor dit hoveniersbedrijf heeft ons zusterbedrijf Van Kessel Architectuur het ontwerp gemaakt. Dit ontwerp bestaat uit veel glas wat een ruime en lichte uitstraling geeft. Bovenop komt een groen dak, een zogenoemd vegetatiedak. Bekijk hier hoe het pand eruit moet komen te zien. Deze kozijnen zijn van binnen wit, van buiten zijn de vaste delen zwart en de draaiende delen grijs. Wij kunnen de kozijnen in elke gewenste RAL-kleur leveren.

flora nova kozijnen klaar 1 flora nova kozijnen klaar 2
flora nova kozijnen klaar 3

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin