Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

De Watertoren in Zwijndrecht heeft zijn nieuwe 'kroon'.
Het aluminium kozijn is op de grond gemonteerd en daarna omhoog gehesen en op 50 meter hoogte op de toren geplaatst. 

Klik hier voor het filmpje.

 

De Watertoren in Zwijndrecht is gebouwd in 1897-1898 naar een ontwerp van architect F.A. de Jongh. Ongeveer 65 jaar later, in 1964 is de toren gerenoveerd waarbij een nieuwe kap is geplaatst. Bij de huidige renovatie van de watertoren wordt het huidige dak opgelift waardoor er daartussen en rondom een transparante en luchtige cilinder kan worden geplaatst die ruimte biedt voor een panoramisch uitzicht van 360 graden.

Het kavel rondom de watertoren krijgt een nieuw uiterlijk waardoor de toren weer zichtbaarder en beleefbaarder zal worden. De toren krijgt een nieuwe invulling waarbij een restaurant, expositieruimte, een klein podium en kantoorruimtes worden gerealiseerd. Meer informatie over de transformatie van het terrein is te bekijken op de website van Oase aan de Maas. Een samenwerking tussen ISA Vastgoed & Ontwikkeling en RoosRos Architecten. 

Entropal zal op de grond een kozijn monteren die na realisatie zal worden opgelift om te worden geplaatst onder het huidige dak. Binnenkort de beelden!

                                                                kozijn watertoren

3541 OH 01    3541 OH 01  Watertoren3      Watertoren3Watertoren3

*Afbeeldingen zijn afkomstig van RoosRos Architecten

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin