Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Aluminium vliesgevel voor Conline Coatings in Moerdijk.

 

In opdracht van Van Mourik Bouw werken wij nu aan de nieuwbouw van de productiehal en kantoor voor de nieuwe coating fabriek van de firma Conline Coatings in Moerdijk. De productiehal heeft een oppervlakte van 15.000 m2 en in totaal is er 1.750 m2 kantoorruimte.

Momenteel worden de aluminium vliesgevels ten behoeve van de nieuwe kantoorruimte in de eigen fabriek van Entropal aluminiumbouwers geproduceerd (zie foto's). Hierbij wordt het vliesgevelprofiel FW 50+ van Schüco toegepast gecombineerd met type AWS 60. De vliesgevel heeft zonwerende beglazing en wordt in Ral 7016 uitgevoerd. De FW 50+ is het meest toegepaste vliesgevelsysteem; een multi-systeem met een aanzichtbreedte van 50 mm.

Ook hebben wij de aluminium deurprofielen voor in de productiehal geproduceerd. Hiervoor zijn de Schüco ADS 65 deurprofielen toegepast.
Het gehele project wordt uitgevoerd volgens het populaire BIM proces. Eind oktober 2014 wordt het project naar verwachting opgeleverd.

ConlineCoatings3 ConlineCoatings4

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin