Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

Blaauw Broodjes, een begrip aan de Waalhaven te Rotterdam. Door toegenomen drukte was de huidige winkel aan een uitbreiding toe. 

In opdracht van M2 Services in Groot-Ammers leveren we eind februari de vervanging van de huidige entreepui en raamstroken voor het kantoorgedeelte en de winkel. M2 Services b.v. is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen die betrekking hebben op service en onderhoud, alsmede schadeherstel aan kunststof-, aluminium- en stalen kozijnen of gevelelementen. 

Bij vervanging maken we gebruik van grijze SGG Parsol beglazing. Dit glas absorbeert zonnestralen en voert ze voor een groot gedeelte weer naar buiten af. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat op zonnige dagen. De CS77 kozijnen van Reynaers Aluminium worden geleverd in de bijbehorende antraciete kleur (RAL 7016). Met dit systeem kunnen ramen worden gerealiseerd met een isolatiewaarde (Uf) lager dan 1.2. W/m2K. Dit zorgt voor een hoge winddichtheid, iets dat op deze locatie zeer belangrijk is!

 

                                          Blaauw broodjes 2     Blaauw broodjes 2

                                               

                                                        artist impression 2 blaauw

                                                       *Artist impression nieuwe situatie

 

 

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin