Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

Wij hebben een nieuwe mooie opdracht ontvangen. Op de 2e verdieping van de Universiteitsbibliotheek van Leiden gaan we een bijzondere gevel met gebogen beglazing monteren. Een deel van de gevel is zelfs explosiewerend en een deel voeren we uit in een serreconstructie voor een botanische tuin. 

De verbouwing is in handen van Bouwbedrijf Huurman uit Leiden. Naar verwachting gaan wij nog voor de bouwvakantie starten.

Gevelaanzicht universiteitsbibliotheek Leiden

Universiteitsbibliotheek Leiden v2 Small

Concept Asian Pavillion: een paviljoen met een serre op het dak, een Aziatische tuin, in een lichte en open opbouw, waar in alle rust gewerkt kan worden.

Voor de Asian Library wordt op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek te Leiden een nieuwe verdieping gebouwd. Het idee is een om een licht en modern paviljoen te maken, een referentie naar de lichte en moderne manier van bouwen kenmerkend voor Aziatisch gebouwen. Het idee van een Aziatisch paviljoen komt tot uitdrukking in de constructie van ranke stalen kolommen, de volledige glazen buitengevels, lichte kleuren in de afwerking, en een rank luifel rondom de gevel, waardoor het aanzicht van de dakrand een dunne elegante uitstraling krijgt. Als extra verbijzondering is in de overgang tussen het bestaande en het nieuwe, (het atrium en de nieuwe opbouw) een serre gedacht, met een op Azië geïnspireerde tuin.

Concept Small

 

Opbouw in 3D

opbouw 3d Small opbouw 3d v2 Small

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin