Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

In april start de bouw van veertien starterswoningen in Ingen.

 

In april start de bouw van veertien starterswoningen in Ingen. Dankzij steun van de provincie via het Impulsplan Wonen komen er veertien nieuwe woningen in het dorp. Woningen met een heel bijzonder prijskaartje. Makelaar Woudy van Kessel, van Van KesselKroezen Makelaars Taxateurs: "Dankzij het Impulsplan zijn de nieuwbouwwoningen vrij op naam beschikbaar vanaf € 152.000. Dan koop je dus de grond én het huis inclusief badkamer. Erg bijzonder, een unieke kans voor starters."

Facebook header Ingeborg 2

Impulsplan Wonen dient om de Gelderse woningmarkt een impuls te geven door concrete projecten te ondersteunen. Door een accent te leggen op binnenstedelijke locaties, waar mensen uit wegtrekken, blijven de kernen vitaal. Voor het dorp Ingen is project Ingeborg geselecteerd door de provincie. Project Ingeborg komt uit de koker van ontwikkelingsbedrijf Atriment, wat net als ons bij de J.C. van Kessel Groep hoort. Ingeborg ligt aan de rand van het dorp Ingen, tussen de Verhuizensestraat aan de noordkant en de Woudstraat in het zuiden. Paul van Bergen van Atriment over Ingeborg: "De bouw start in april 2015 en de woningen worden nog voor de Kerst van hetzelfde jaar opgeleverd. De nieuwe wijk biedt straks een fris, eigentijds aanzien en sluit qua stijl perfect aan bij het oudere gedeelte van het dorp."

Het nieuwbouwplan bestaat uit veertien eengezinswoningen in twee verschillende typen en vormen een gezellig woonhofje. De twee typen liggen op verschillende afstanden van de straat en hebben verschillende goothoogtes. Hierdoor ontstaat een speels, afwisselend beeld. Het metselwerk en de bijzondere details geven de huizen een chique, krachtige uitstraling. Uiteraard voldoen de woningen aan alle energieprestatie-eisen en zijn maatregelen getroffen om het energieverbruik te beperken. De eerste inschrijfronde sluit op 15 januari.

Voor meer informatie over de woningen, prijzen en om in te schrijven kijk je op www.ingeborgwonen.nl.

Facebook header Ingeborg 3

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin