Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

De meeste bakkerijen worden gebouwd op de begane grond. Maar grond is duur, en dus koos supermarktketen Hoogvliet in Bleiswijk voor een bakkerij met drie verdiepingen waarop ook productie plaatsvindt.

 

In de augustus editie van het blad Industrie en Bouw staat project Bakkerij Hoogvliet in de schijnwerper. Voor dit BIM project hebben wij een grote vliesgevel van zo'n 300m² en alle gevel- en deurkozijnen getekend en geproduceerd. Onze modelleur Willian van den Bogaard komt aan het woord en vertelt over hoe BIM een project kan helpen.

De bakkerij, met een BVO van 12.600 m2, maakt deel uit van een nieuw te bouwen distributiecentrum, waarvoor Hoogvliet ruim 13 hectare grond heeft aangekocht. Vanuit de bakkerij zullen in de toekomst 63 supermarkten van vers brood worden voorzien. De oplevering staat gepland voor medio oktober.

BAKKERIJ GAAT DE HOOGTE IN
De meeste bakkerijen worden gebouwd op de begane grond. Een eventuele verdieping wordt voor kantoren en/of kantines gebruikt, niet als productieruimte. Maar grond is duur, en dus koos supermarktketen Hoogvliet in Bleiswijk voor een bakkerij met drie verdiepingen waarop ook productie plaatsvindt.

Klik op de afbeelding om het hele artikel te lezen.

Industrie en bouw magazine hoogvliet

Blijf onze site volgen om op de hoogte te blijven van deze bijzondere bouw! Klik hier voor meer nieuws over onze projecten.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin