Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Bekijk de foto’s van retailpark de Witte Boerderij in Heinenoord. Entropal heeft de hoge entreepui en de aluminium raam- en deurprofielen gerealiseerd.

 

Bekijk de foto’s van retailpark de Witte Boerderij in Heinenoord. Entropal heeft de hoge entreepui en de aluminium raam- en deurprofielen gerealiseerd. Gekozen is voor Schüco profielen, type AWS 65. Van Kessel Architectuur heeft de hal ontworpen en de bouw lag in handen van bouwbedrijf J.C. van Kessel. Beide, net als Entropal, ook onderdeel van de J.C. van Kessel Groep.

Er is een bruto vloeroppervlakte van 4000m2, het uiteindelijke winkeloppervlakte zal 3000m2 zijn. Winkels zoals Nettorama, Kruidvat, Action, Sport2000 en Gall & Gall zijn hier gevestigd. Voor de beplating is gebruik gemaakt van Trespa rock, te herkennen aan de oranje-bruine kleur. Hierboven zijn zwarte puntprofielen aangebracht. Daarnaast zijn er golfprofielen toegepast.

WitteBoerderij1

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin