Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Het fruitcorso veranderd. Bekijk hoe onze directeur Adrie van Kessel dit ziet.

 

Een aantal projecten van het Regiocontract staat in een reeks van films centraal. Met deze projecten dragen zij optimaal bij aan de ontwikkeling van de samenwerkende gemeenten binnen het samenwerkingsgebied Rivierenland.

Fruitcorso Rivierenland
In deze tweede aflevering ziet u hoe het jaarlijkse Fruitcorso Rivierenland met behulp van het Regiocontract kan worden vernieuwd. Het wordt steeds meer een netwerkevenement waar bedrijven en inwoners elkaar ontmoeten. Dankzij de vernieuwing kan ook het bedrijfsleven het fruitcorso in de toekomst financieren terwijl zij zinvolle contacten kunnen leggen en onderhouden. Het sociale karakter blijft behouden door de inzet van honderden vrijwillers. Onze directeur Adrie van Kessel komt op minuut 7.05 aan het woord.

Bekijk via onderstaande video wat hij te zeggen heeft over ketensamenwerking. Binnen onze J.C. van Kessel Groep zijn we al druk bezig met ketensamenwerking. Een mooi voorbeeld hiervan is project Ukrainian Garden van ontwikkelingsbedrijf Atriment, wat net als ons tot de J.C. van Kessel Groep behoort.

fruitcorso ketensamenwerking

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin