Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Wist je dat dit Hongaarse bedrijf ook bij onze groep hoort?

 


Wat hebben appels, vastgoed, aluminium, bouw, projectontwikkeling, architectuur en zonnepanelen met elkaar gemeen? Het zijn alle zeven bedrijfsonderdelen van onze J.C. van Kessel Groep uit Geldermalsen. Adrie van Kessel staat aan het hoofd van de groep en wisselt dagelijks, zo niet elk uur van functie. ‘Fruitteler, adviseur, architect, aannemer, projectontwikkelaar, het is soms even zoeken naar de juiste pet om op te zetten.’

Interview in Primeur

Onlangs is Adrie geinterviewd door Primeur. Primeur is het onafhankelijke vakblad voor de handel in Aardappelen, Groenten en Fruit. In het interview spreekt Adrie over de start van Almakúti, ons Hongaarse fruitteeltbedrijf, de grondpolitie, hagelschade en productverbreding. Een voorproefje:

Adrie van Kessel gaat 20e jaar in met Hongaars fruitteeltbedrijf

"Een handelsdelegatie met de Kamer van Koophandel bracht de J.C van Kessel Groep uit Geldermalsen in 1995 in Hongarije. Vanuit het plan om het management van een lokale boomkwekerij te financieren, ontstond uiteindelijk een eigen fruitteeltbedrijf. Inmiddels heeft Van Kessel middenin Nationaal Park Balaton in Hongarije de beschikking over 215 hectare grond, waarop 88 hectare appelen en 4 hectare abrikozen worden geteeld voor de Tesco's van deze wereld. Adrie van Kessel vertelt in de Primeur die dit weekend verschijnt over het Hongaarse bedrijf."

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Primeur artikel

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin