Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

Deze tips komen goed van pas in de donkere dagen.

 

Tijdens de feestdagen kleden we ons huis gezellig aan met kerstlampjes en kaarsjes om een beetje extra licht en warmte in deze donkere dagen te creëren. Vanaf Eerste Kerstdag kunnen we gaan aftellen. Het duurt dan nog exact 178 dagen voordat de zomer officieel weer begint. Kunt u ook niet wachten op die heerlijke lange zomeravonden? De J.C. van Kessel Groep, waartoe wij behoren, geeft u vast enkele tips voor verlichting van uw huis én portemonnee!

1. Vergroot uw wooncomfort met een serre

Serre entropalComfortabel genieten van de ochtendzon of avondrust in uw eigen tuin? Een serre geeft extra licht en meer wooncomfort en biedt mogelijkheden voor een sfeervolle uitbreiding van uw woning. Doordat we de kennis en ervaring combineren van onze verschillende bedrijven kunnen we u tijdens elke stap van het proces begeleiden. Ons architectenbureau zorgt voor het ontwerp en eventuele vergunningaanvraag, ons bouwbedrijf realiseert de bouw van de serre waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen. Bijvoorbeeld aluminiumprofielen van ons bedrijf Entropal.

U bent heel vrij in het ontwerp, design en invulling van de serre. Of u nu kiest voor dubbele aluminium deuren, schuifpuien of vouwwanden; er is altijd een passende oplossing.

Lichtstraat Entropal2. Optimale lichtinval dankzij lichtstraat

Bij Entropal maken wij ook oplossingen op maat voor lichtstraten in de woning- en utiliteitsbouw. Lichtstraten zorgen voor een optimale en natuurlijke lichtinval. Vaak worden deze lichtstraten verwerkt als onderdeel van de woonkamer, in de aanbouw of veranda. We passen ze echter ook in kantoren en bedrijfshallen toe. Dankzij een lichtstraat is er meer natuurlijk daglicht wat zorgt voor een gevoel van rust en veiligheid.

Voor het plaatsen van een lichtstraat heeft u keuze uit verschillende opties, zoals helder glas, zonwerend glas of specifieke RAL kleuren.

3. Zonnepanelen voor een lagere energierekening

zonnepaneel solar comfortMet het plaatsen van zonnepanelen gaat u direct besparen op uw energierekening, en dat merkt u in uw portemonnee. Ook in de winter kunnen de panelen dankzij diffuus daglicht energie opwekken. En wist u dat de waarde van uw woning stijgt met zonnepanelen? Ons bedrijf Solar Comfort laat zowel de consument als de zakelijke markt genieten van de voordelen van zonne-energie en helpt u tevens te besparen op de energierekening.

Kies voor licht

Hoe gaat u meer licht aanbrengen in huis? Investeer nu, zodat u straks volop kunt genieten van de eerste warme zonnestralen.

Uiteraard adviseren wij u graag nader over onze mogelijkheden waarmee u een flink bedrag kunt sparen op uw energierekening. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin