Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Entropal Aluminiumbouwers. Volg de lopende bouwprojecten, lees interviews en bekijk gerealiseerde projecten.

Overzicht

 

J.C. van Kessel Groep zwemt naar Culemborg tijdens de 3 uur en 33 minuten race

 

Afgelopen zaterdag werd de 8ste 3,33 race georganiseerd door ZVDO’74. Tijdens deze race zwem je in 3 uur, 33 minuten en 33 seconden met een team van 8 mensen zoveel mogelijk banen. In totaal deden 10 teams mee aan de race wat een vol zwembad opleverde. In totaal zwommen de 10 teams gezamenlijk 5962 banen, een afstand van 149 kilometer, dat is toch een enkeltje naar Den Helder. De ploegen waren verdeeld in 3 categorieën, wedstrijdzwemmers, recreanten en master zwemmers. Bij de wedstrijdzwemmers zwom het winnende team 18,9 kilometer.

Het team van de J.C. van Kessel Groep kwam uit in de categorie recreanten. Mensen die wel van zwemmen houden, maar niet zo vaak in het water liggen. Hier was een groep van het trimzwemmen uit Giessen vertegenwoordigd alsook de J.C. van Kessel Groep uit Geldermalsen. Het Trimzwemmen veroverde de 1e plaats met 12,1 kilometer. Renny Vos is sinds kort werkzaam bij de J.C. van Kessel Groep uit Geldermalsen. Zij had haar collega´s weten te strikken om deel te nemen aan het toernooi. `Toen ik startte bij het bedrijf vroegen ze meteen of ik ook aan voetballen en darten deed, want ze houden wel van een sportieve uitdaging. Dat kwam mooi uit, ik ben een zwemster en wist nog wel wat leuke toernooien. De J.C. van Kessel Groep heeft 7 verschillende bedrijven dus de 8 deelnemers waren zo gevonden. Het team bestond uit een bouwvakker, architect, chauffeur, verkopers en twee dames en 1 heer van de marketing en financiële afdelingen. Een divers gezelschap met maar weinig zwemervaring. Het was echt heel gezellig, en leuk om mee te doen. Vermoeiend, dat wel, maar zeker voor herhaling vatbaar.´ Het team uit Geldermalsen wist uiteindelijk 11,2 kilometer te zwemmen. Voor mensen die alleen op vakantie in het water plonzen, en verder weinig badwater zien een hele prestatie.

Daarnaast was er ook dit jaar de categorie: ‘masters’. Zwemmen voor 25-plussers, bij de KNZB masterzwemmen genoemd, is de ideale manier om fit te blijven. Je stopt namelijk niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten. Masterzwemmen is een snel groeiende tak van sport die in Nederland, en zeker ook bij zwemvereniging ZVDO’74 erg populair is. Heeft u ook interesse om fit te blijven met de gezondste sport voor uw lijf? Kom dan eens een keer meedoen bij het masterzwemmen van ZVDO’74. Kijk voor meer informatie op www.zvdo74.nl.

De 3,33 race wordt elk jaar op de 1e zaterdag van maart gezwommen. Wilt u volgend jaar ook meedoen, houdt dan de site van ZVDO’74 in de gaten.

333 race 333 race 2 333 race 3 
333 race 4 333 race 5

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin